Punajuuripyörykät soijasta - VegeSun

Punajuuripyörykät soijasta

 

1. Kuumenna uuni 100 asteeseen.

2. Pese punajuuret huolellisesti, ripottele vuoan pohjalle ohut kerros merisuolaa, nosta punajuuret suolakerroksen päälle ja paahda uunissa yön yli. Liota soijapapuhiutaleita kylmässä vedessä vähintään kolme tuntia – voit liottaa myös niitä yön yli.

3. Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulia huolella vähintään viitisen minuuttia, jotta se saa hyvää makeutta. Lisää loppuvaiheessa pannulle valkosipuli.

4. Kuori punajuuret, pilko ne muutamaan osaan. Aja punajuuret, kuullotettu sipuli sekä soijapapuhiutaleet hienoksi rouheeksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimen myllyllä.

5. Sekoita massaan mausteet ja vehnäjauho. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Massassa on kaikki vehnäjauhoja lukuunottamatta käytännössä kypsää eli voit maistaa sitä oikein hyvin.

6. Kuumenna öljy 170-180 asteeseen. Paista pullat muutaman pullan erissä. Määrä riippuu siitä, kuinka suurta kattilaa käytät. Olennaista on, että öljy pysyy koko ajan riittävän kuumana. Anna paistua niin kauan, että pullat saavat väriä ja kuoresta tulee rapsakka.

7. Tarjoa vuohenjuustokastikkeen tai moussen kanssa.


Warning: Undefined variable $aria_req in /data05/virt36863/domeenid/www.vegesun.com/htdocs/wp-content/themes/vege_sun/comments.php on line 95

Warning: Undefined variable $aria_req in /data05/virt36863/domeenid/www.vegesun.com/htdocs/wp-content/themes/vege_sun/comments.php on line 103

Jaa kanssamme oma reseptisi:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Välttämättömät kentät on merkitty. Palkitsemme hyvät reseptit ilmaisilla tuotenäytteillä.