HoReCa - VegeSun

HoReCa

VegeSun tarjoaa valikoiman suurkeittiötuotteita ammattilaisten tarpeisiin. VegeSun yhdessä Mixtec’in kanssa on ammattikeittiöiden kumppani, jonka tarjonnassa yhdistyvät meidän kasvisruokaosaaminen sekä Mixtecin asiakkaiden tarpeiden tunteminen. Siksi panostamme tiiviimpään kumppanuuteen yhä enemmän – ja kehitämme myyntiin tulevat tuotteemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Pyrimme toiminnallamme edistämään vastuullisuutta koko hankintaketjussa sekä omassa toiminnassamme. Kunnioitamme ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Tuotteidemme korkea laatu ja turvallisuus on meille ensisijalla.

SK-tuotteidemme pyrkimyksenä on palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, ja siksi pyrimme välttämään allergisoivien aineosien käyttöä. Varmistamme raaka-aine toimittajiemme tuoteturvallisuuden laatusertifikaatein ja/tai auditoinnein.

Käytämme vain Eurooppalaista alkuperää olevia soija-, herne- ja härkäpapuproteiineja. Kaikki tuotteemme ovat geenimuuntelemattomia.

Food Service, myynti ja markkinointi

Managing Director: JOUNI SIHVOLA e-mail: info(at)noesis.ee

Business Unit Manager: TOMI VALKAMA Puh.: +358 44 072 2276 

Tässä linkki Mixtec tuotekatalogiin jossa lisää tietoa suurkeittiötuoteistamme ( VegeSun tuotteet alkaen sivulta 8.): https://www.mixtec.fi/wp-content/uploads/2023/10/Mixtec-2023-kuvasto.pdf