Home - VegeSun

VegeSun products

Responsibly produced in Europe, VegeSun provides great vegan meat alternatives. Our foods are based on pea and soy protein.

Products

Browse our tasty recipes

Ruokakulttuuri on moninaistunut ja syöminen muuttuu kovaa vauhtia. Ympäristön kannalta tärkein suuntaus on lihansyönnin vähentäminen. Samalla myös ravitsemusasiantuntijat suosittelevat lisäämään ruokavalioon kasviksia ja vähentämään lihankulutusta. Kasvissyönnin – osa- tai kokoaikaisen – nousu tarkoittaa uudenlaista tarvetta kasvipohjaisille paljon proteiinia sisältäville tuotteille, ja myös uudenlaisten ruoanlaittotapojen opettelemista. Palkokasveista valmistetut elintarvikkeet ovat helppokäyttöisiä ja suosittuja ruoanlaitossa.

Vastuullisesti viljellyt VegeSun-tuotteet tarjoavat kuluttajalle laajan valikoiman erilaisia kasvisvaihtoehtoja ruokavalion tasapainottamiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Tarjoamme kestävälle kehitykselle perustuvia, terveellisiä herne- ja soijaproteiinivaihtoehtoja vastapainoksi paljon lihaa sisältävälle länsimaiselle ruokavaliolle.