Soijapihvit Mauritiuslaisittain - VegeSun

Soijapihvit Mauritiuslaisittain

Sekoita soijarouhe, kookosmaito ja kasvisfondi kattilassa, ja keitä 3- 5 min.  Sekoita silputtu sipuli valkosipulin kanssa, kuullota pannulla rasvassa, ja lopuksi lisää Curry, mustapippuri ja chili ja kuullota vielä minuutti. Sekoita soijan kanssa. Lisää Maizena ja munavalkuaiset ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Viimeiseksi lisää seokseen tuore korianteri.  Paista ohuet pihvit pannulla ruokaöljyssä 3-4 min.

Tarjoa keitetyn basmatiriisin ja maustamattoman jogurtin kanssa.

VegeSun vinkki soijan käyttöön: Korvaa jauheliharesepteissä 1/3 jauhelihasta soijarouheella. Korvaamalla osan jauhelihasta soijarouheella voit jättää korppujauhot kokonaan pois. Näin saat paremman rakenteen, enemmän proteiinia ja vähennät hiilihydraattien kokonaismäärää ruoassasi.


Warning: Undefined variable $aria_req in /data05/virt36863/domeenid/www.vegesun.com/htdocs/wp-content/themes/vege_sun/comments.php on line 95

Warning: Undefined variable $aria_req in /data05/virt36863/domeenid/www.vegesun.com/htdocs/wp-content/themes/vege_sun/comments.php on line 103

Jaa kanssamme oma reseptisi:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Välttämättömät kentät on merkitty. Palkitsemme hyvät reseptit ilmaisilla tuotenäytteillä.